Önce adalıların cebinden aldığın paraları iade et

Önce adalıların cebinden aldığın paraları iade et
Yayınlama: 11.03.2015
Düzenleme: 21.04.2015 09:31
A+
A-

Önce adalıların cebinden aldığın paraları iade et

 

2009 yılında yapılan  seçimlerde kazanarak Adalar Belediye Başkanlığına oturan Adalar Eski Belediye Başkanı Dr.Mustafa Farsakoğlu, Haziran ayında yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerine aday adayı olduğunu açıkladı.

Adalar kentsel ve doğal sit alanı ilan edilmiştir.Bu alanlara moloz ve inşaat atıkları dökülemez, geçici olarak bile olsa depolanması yapılamaz. Bu nedenle Adalar Belediye Meclisi tarafından her yıl yayınlanan ücret tarifesi ile m3 başına harfiyat toprağı ve inşaat/yıkıntı atıklarının anakara depolama alanına taşınması için vatandaşlardan ücret almaktadır. Bu karar her sene meclis kararı ile değişebilmektedir.

Adalarımızın her tarafına adalıların cebinden M3’ne 70.TI parayı anakaraya dökeceğim diye tahsil eden ancak moloz ve diğer atıkları Büyükada, Heybeliada, Burgazadası ve Kınalıada’nın en güzel yerlerine dökerek Adaları katleden ve aldığı paraları ne yaptığını açıklayamayan, suç işleyen Farsakoğlu’na daha önce sorup cevap alamadığımız soruları aşağıda belgeleriyle birlikte tekrar soruyoruz.

Adalar Eski Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu;

► Çöpler,kimyasal maddeler,tıbbi atıklar,evsel atıklar toprağın altına gömülmek suretiyle iş makinaları ile üstü örtülmesi talimatını başkan Mustafa Farsakoğlu bire bir bana söyledi ‘ itirafında bulunan Pusula İnşaatın sahibi Murat Özkanca’nın söylediklerine vereceğiniz bir cevap var mıdır?
► “Bu talimatları,iş makinası sahibi müteahhitlere ve kendisine baskı yoluyla yaptırmıştır” diyen Pusula İnşaat’ın sahibi Murat Özkanca’ya vereceğiniz bir cevap var mıdır?
► Büyükada Aya Nikola Mevkii’ne evsel atıklar, hayvan leşleri, denizden ve belediyeden çıkan tıbbi atıklar,kimyasal tıbbi atıklar gömüldü diyen’ Pusula İnşaat’ın sahibi Murat Özkanca’ya vereceğiniz bir cevap var mıdır?
► Bu molozlardan çıkan kot farkı, iş makinalarıyla üstü kapatılmış ve bunun parası doğrudan temin ile belediye ye ödettirilmiştir’ diyen Pusula İnşaatın sahibi Murat Özkanca’ya verilecek cevabınız var mıdır?
► Müteahhitler inşaat atıklarını belediye ye bedel yatırmadan bedellerini alıp, Adalar’da bertaraf ediyorlardı’ diyen Murat Özkanca’ya vereceğiniz bir cevap var mıdır?
► Adalıların cebinden aldığın milyonlarca parayı ne yaptın diye soran Ada Gazetesi’ne vereceğin bir cevap var mıdır?
► Savcılıkta bu suç için açılmış bir dosya var mıdır?

 

Şükrü ABANOZ

 

 Konu ile ilgili linkler

Kınalıada’ya 40.000 m3 moloz döküldü

KINALIADA MOLOZ DÖKME YERİ Mİ?

 

 

 

Önce adalıların cebinden aldığın paraları Önce adalıların cebinden aldığın paraları iade et Önce adalıların cebinden aldığın paraları iade et Önce adalıların cebinden aldığın paraları iade et Önce adalıların cebinden aldığın paraları iade et Önce adalıların cebinden aldığın paraları iade et Önce adalıların cebinden aldığın paraları iade et Önce adalıların cebinden aldığın paraları iade et Önce adalıların cebinden aldığın paraları iade et Önce adalıların cebinden aldığın paraları iade et Önce adalıların cebinden aldığın paraları iade et Önce adalıların cebinden aldığın paraları iade et

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.