Adalar Belediye Meclisi’nde Erdem Gül ve Engin Çelik’e ağır sözler!
Adalar Belediyesinin ocak ayı olağan meclis toplantısı Adalar Belediyesi meclis salonunda gerçekleşti.

Adalar Belediyesinin ocak ayı olağan meclis toplantısında Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’e sözlenen ağır sözler meclise damgasını vurdu.
Son günlerde Adalar’da sıkça konuşulan Engin Çelik’in Adalar Belediye meclis üyelerinden CHP Meclis Üyesi Haluk Derman, Ak Parti Meclis Üyesi Kemal Türkyılmaz ve DSP İlçe Başkanı Nail Murat Pekin hakkında “bu arkadaşlar ne yaparsa haberim olacak” şeklinde tehditkar söylemleri ve Engin Çelik’in akrabası Y.Çelik’in Engin Çelik ve Erdem Gül’e sarf ettiği sözler mecliste ortamı gerdi.
Olay önceki gün belediye binasının meclis salonunda meydana geldi. Ak Parti Meclis Üyesi Kemal Türkyılmaz, kendisi hakkında tehditkar bir dille “bu arkadaşlar ne yaparsa haberim olacak” şeklinde konuşan Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’e böyle bir konuşmanın yapıp yapmadığını sordu.
Kemal Türkyılmaz: ” Murat Pekin, Haluk Derman ve benim hakkında ileri geri konuşmuşsun bunu teyit ettirmek için söz aldım.
Engin çelik: “Evet dedim”
Kemal Türkyılmaz: “Niye”
Engin Çelik: ” Biz karar alırken bize ret oyu kullananlar birazcık ağırlığımızı hissetsinler”
Kemal Türkyılmaz: “Bunu yapan terbiyesizdir, ahlaksızdır, adam değildir. Bu kadar adada siyaset yapılıyor, sor bakalım hiçbir siyasi partide böyle bir terbiyesizlik görülmüş müdür? Erdem Bey, sizin bu konuyla alakalı haberiniz vardır”
Erdem Gül: “Lütfen 2021 senesine sevgiyle, hoşgörüyle girelim. Barışla girelim”
Erdem Gül’ün bu konuşması üzerine meclis toplantısını izlemeye gelen Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’in akrabası olan Y.Çelik Belediye Başkanı Erdem Gül’e dönerek…
Y. Çelik: ” Ben seni adam bildim. Seçimlerde yanından ayrılmadım. Tüm Adaları seninle dolaştım. Yapamıyorsan kalk o koltuktan. Seni karpuz bildim kelek çıktın. Davul senin sırtında tokmak Engin’in elinde.
Y.Çelik daha sonra CHP’nin Vanlı üyelerine dönerek; “Bütün işleri, size veriyorlar. Bu adada inşaat kalfasıyım. Ben ne yiyeceğim?” dedi.
Bu bir şey mi? Bu herif Anadolu Kulübünde burgazadalı meclis üyesinin “engin senin için adada hiç iyi konuşmuyorlar” demesi üzerine diyenin anasını avradını …… diyor kadının yüzüne milletin içinde. Heybeliadalı meclis üyesine de Kaftancıoğlu’nun yanında ” en iyi kadın ölü kadınır. Ben her zaman bunu söylerim.” diyor. Kaftancıoğlu özür dile deyince özür diliyor. Bu herifin arsızlığı ne bugün ne yarın bitecek gibi görünmüyor.
Yeni bir şey geldi kulağıma. Engin efendi babasıyla birlikte Bodrum ve adada yeni dükkan arıyormuş. EEEE milleti haraca bağladılar. Doğrudur. Bu aralar birisinden iyi lavanta almışlar yakında kokusu çıkar
Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi. Suçlu arıyorsanız küçücük menfaatleri uğruna böyle bir başkan adayına ve böyle bir meclis listesine destek verip üç maymunu oynayan sözde partililerdir.
Bravo. Aynen öyle.
Sevgili adaşım seçmenin hiç mi günahı yok?
ce-ha-pe meclis üyesi aday listesi açıklandığında hiçbirinin mesleği ve eğitim durumu yazılmamıştı. Adeta listelerinden utanıyorlardı. Ancak adalı seçmen bu durumu sorgulamadı ve körü körüne oyunu verdi. Şimdi kimsenin ağlamaya hakkı yok.
Meclis listesinin tamamı serbest meslek erbabı olarak bildirilmişti. Adamlar verdikleri sözü tutuyorlar serbest serbest malı götürüyorlar.
Çok haklısınız ama lütfen bana kızmayınız; ada seçmeni önüne konan aday listesini kim olursa olsun, hiç araştırmadan ve sorgulamadan, kuzu kuzu gidip oy atmaya programlanmış robotlar gibidir.
Önümüzdeki seçimlerde de bu aynen ve kesinlikle, gene bu şekilde olacaktır.
Rezillikten başka bir şey degil
Kim MAZOTlandi siz ondan haber verin, anlayan anladı :)))))
Eskiden eskiyalar dağda bayırda dolaşır, garibi gurabayı, fakiri fukarayı kollarlarmış.
Şimdiki eskiyalar; meydanda, caddede, insan içinde dolaşıyor ve körden topaldan, uçandan kaçandan yakalanandan, tuttuğundan “ne koparırsam kârımdır” zihniyetiyle avantasını kolluyor, kovalıyor.
Bu ADALAR BELEDİYESİ’nde eskiden de böyleydi, bundan sonra da; ada ahalisi, düşünmeden taşınmadan, körü körüne; atamayla gelen herkese, oy verdiği sürece, maalesef ki; böyle olacaktır.
Ya adalar halkı artık düşünsün biraz ya
İşte budur.
Adalar Belediyesinde olan hokkabazlıklar başka bir yerde yoktur herhalde. Şimdi de ağır cezada yargılanıp ceza alan fulya’nın kardeşi, akrabası vs. her neyse işe almak için belediye avukatı Nilüfer Hamzaçebi’yi basın yayın müdürlüğü kadrosuna gönderecekler. Belediye avukatı basın yayında allah ıslah etsin
Erzıncan van sivas bu memleketler burda at koştursun hepsi adanın kanını emiyor chp ahırdan atı çıkart başa koy oy verirler yıllarca hep aynı adamlar adam mazotdan yolsuzlukdan açığa alınıyor hokus pokus tekrar başkan olarak adaların başına geçiyor bırakın artık şu akraba hemşeri ayaklaklarıno adaları memleketinize çevirdiniz