Burası Büyükada’nın en işlek caddesi!

Burası Büyükada’nın en işlek caddesi!
Yayınlama: 12.02.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

Büyükada’da CHP İlçe Başkanlığının altında bulunan bir işletmenin kaldırımı işgal edip ızgara koyarak fayansla kaplaması, vatandaşın kamerasına yansıdı!

Burası Büyükada'nın en işlek caddesi!

WhatsApp İhbar/Haber Hattı: Cumhuriyet Halk Partisi Büyükada İlçe Başkanlığının altındaki ticari bir işletmenin kaldırımı işgal ederek ızgara koyup üstünü fayansla kaplaması, Adalar’daki işgalciliğin ne boyutlarda olduğunu karşımıza çıkarıyor.

Neden derseniz?

İki dükkan ilerisinde Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’in işletmesi bulunuyor. Fotoğrafta göründüğü gibi Çelik, kaldırımı naylon bir örtü ile kaplayarak işgal edip kendi dükkanına katmış.

Yani Kış bahçesi yapmış.

Bunu gören komşusu da kaldırımı işgal edip ızgara koyup fayansla kaplamış çok mu? İş yerine kim ne diyebilir. Buraya işlem yapmaya gelen belediye memuruna “Sen önce belediye başkan yardımcısının yaptığı illegalliklerin önüne geç ondan sonra bana gel” derse kim ne yapabilir?

Şu rezilliğe bakar mısınız..!

Hani derler ya balık baştan kokar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Murat Ongun imzalı 03.12.2021 tarihli Adalar Belediyesine gönderdiği yazısında, UKOME kararları ve yönergeler gereği yayalaştırılmış alanlarda verilen izinlerin sonlandırılması, kış bahçelerinin işgalleri kaldırılarak bundan sonraki süreçte tekrar izin verilmemesi hususlarında gereği istenmektedir.

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.