Büyükada’da hızla giden kamyonun kasası Leyla Özalp’i ağır yaraladı

İstanbul’un motorlu taşıtların ‘yasak’ olduğu, faytonların da kaldırıldığı ilçesi Adalar’da yaşayan Leyla Özalp, adeta cinayet teşebbüsü gibi bir …

Büyükada’da hızla giden kamyonun kasası Leyla Özalp’i ağır yaraladı
Yayınlama: 27.05.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:17
A+
A-

İstanbul’un motorlu taşıtların ‘yasak’ olduğu, faytonların da kaldırıldığı Adalar’da yaşayan ünlü yönetmen Sinan Çetin’in ilk eşi Leyla Özalp, adeta cinayet teşebbüsü gibi bir ‘kaza’da yaralandı.

Büyükada’da özel izinle çalıştığı iddia edilen ancak plaka numarasından herhangi bir izni olmadığı anlaşılan 34 EY 5899 plaka nolu nakliye işlerinde kullanılan kamyonun kasa kapağı Özalp’in başına çarptı.

Olayı Didem Berkes isimli Twitter kullanıcısı duyurdu: “Arkadaşımız Leyla Özalp dün akşamüstü Büyükada’da bir kamyon kazası geçirdi. 70 km ile seyreden kamyonun kasası Leyla’nın kafasına çarptı. Şu anda hastanede yoğun bakımda. Adalar’daki yasa dışı her türlü motorlu taşıt anarşisine kurban vermek zorunda mıyız?”

Bu aracın hangi kurum tarafından Adalar’da izin verilip çalıştırıldığı, izni olmayan aracın belediyenin çıkarma gemisiyle Büyükada’ya nasıl getirildiği merak konusu oldu.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.