Kınalıada mahallesini sinekler bastı.

Kınalıada mahallesini sinekler bastı.
Yayınlama: 14.06.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:36
A+
A-

Adalar İlçesi Kınalıada mahallesi  küçük yeşil renkli sineklerden geçilmiyor, her yer sinek dolu, şaşırdık kaldık diyen Kınalıada mahallesi sakinleri, her yıl bu bölgede ilaçlama yapılırdı, sinek olmazdı, bu sene ilaçlama yapıldığını görmedik, her yer sinek kaynıyor, kapı baça açamaz hale geldik” dediler.

Kınalıada mahallesini sinekler bastı.

 

Kınalıada’yı istila eden yeşil renkli küçük sinekler vatandaşlara zor anlar yaşatıyor

 

Kınalıadalılar bu soruna bir çözüm üretir ilaçlama yaparsalar evimizde o zaman rahat uyuyabiliriz dedi.
Kınalıada’yı istila eden yeşil renkli küçük sinekler bugünlerde adalılara zor anlar yaşatıyor. Nereden geldiği belli olmayan ve bir anda ortaya çıkan sinekleri gören vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Kaldırımlarda yürümekte zorluk çeken vatandaşlar, ilk defa böyle bir olayla karşılaştıklarını belirtti. Bazı vatandaşlar sineklerin kendilerini rahatsız ettiğini söyledi. Bir vatandaş da sineklerin biranda ortaya çıktığını belirterek, “İstanbul Büyükşehir Belediyesine haber verdik, belediye Karasinek ve Sivrisineklerin ilaçlamasını yaptıklarını bu tür sineklerin ilçe belediyesinin ilgilenmesi gerektiğini söylediler. İlçe belediyesini aradık büyükşehir ilgileniyor dediler. Biz şimdi Sağlık Bakanlığını mı arayalım?” dediler.

 

 

İBB’nin her sene düzenli olarak Karasinek ve Sivrisinek ilaçlaması yaptığı biliniyor. Bu sinekleri kimin ilaçlayacağı bir muamma. Vatandaşlar ” Keşke ihbarı Karasinek veya Sivrisinek olarak yapsaydık o zaman gelir ilaçlardı ” dediler.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.